2013. július 18., csütörtök

Itt a nyár! Balaton! De aztán suli...

A 2-4 éves kicsikkel a képeket nézegetve megbeszélhetjük, milyen a vonat, a kemping, a csúszda, a vízibicikli, a kikötő. De a tihanyi komp sem maradt ki a könyvből és az elengedhetetlen lángos evés sem. Az élettel teli, kedves rajzok alapján elmondhatjuk a kicsiknek, miért van a bója a vízben, miért fontos a naptej és hol él a pocok. A könyv végén a minikvíz és a kukucskálóablakok már megszokott tartozékai a Mi MICSODA mini köteteknek.







A Balaton partján tomboló nyári vihar meglepi a parton kempingező diákcsapatot. A szél szétszórja a holmijukat a tó körül. Utazd velük körbe Balatont, hogy megkeressétek elveszett tárgyaikat! 50 tárgy 12 helyszínen, Pikler Éva humoros és mesés rajzaival!
Balatonfüred ‒ Tihany ‒ Balaton-átúszás ‒ Siófok ‒ Vitorlásverseny ‒ Völgyhíd ‒ Kis-Balaton ‒ Keszthely ‒ Sümeg ‒
Szigliget ‒ Badacsony ‒ Káli-medence










Sári és Olivér ősszel kezdik az iskolát. Addig még sok az elintéznivaló: például iskolatáskát kell venni és megismerni az iskolába vezető utat. Szeptemberben aztán eljön a nagy nap!Hogyan telik az első nap? Mi a hetes feladata? Merre kirándul az osztály? Előbb-utóbb minden 5 éves gyerek iskolás lesz. A könyv alapján a szülők megbeszélhetik gyermekeikkel, mi várja őket az iskola falai között. Igazi kedvcsináló olvasmány, interaktív elemekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése