2013. július 5., péntek

Új Tea Stilton regények

Óz a nagy varázsló Cinnfordban

A tanév végének közeledtével a cinnfordi diákok arra készülnek, hogy színpadra állítsák az Óz, a nagy varázsló című musicalt. Tea Angyalai nagy lendülettel kezdenek bele a próbákba, és még arra is marad idejük, hogy barátjukat, Craiget kigyógyítsák a lámpalázból.









A jégbe zárt kincs

Tea Angyalai és barátaik, a Kék Pockok Alaszkába utaznak, ahol újabb hihetetlen kaland vár rájuk. Kipróbálják magukat a motorosszán-versenyen, megismerkednek az eszkimótáncokkal, és nem utolsósorban kinyomozzák az örök hó és jég birodalmát megrázó titokzatos robbanások okát. A bajuszdermesztő kalandban minden eddiginél erősebb ellenség fenyegeti barátságukat: a féltékenység.








Az erdők hercegnője

Hatalmas veszély leselkedik az Öt Birodalomra: a Név Nélküli Herceg semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze az Álom dalának mind az öt részét a Fantázia Birodalmának hercegnőitől. Terve immár közel a beteljesüléshez, de Yara, az Erdők Birodalmának fiatal hercegnője még reménykedik abban, hogy az ő verse továbbra is a rejtekhelyén van. A Név Nélküli Herceg azonban fortélyos és rendkívüli varázserő birtokában lévő ellenség. Az erdők bátor hercegnője számára most érkezett el a pillant, hogy összefogjon testvéreivel a távoli múltban gyökerező fenyegetettség leküzdésére.

Az Élő Erdő csendjét harci dobok zaja veri fel: a büszke nai-laik fellázadtak Yara hercegnő ellen. Kezdődik a nagy kaland! Yarának minden leleményességére szüksége lesz, hogy megvédje birodalmát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése